Om Tekslo Seafood

TEKSLO SEAFOOD

TEKSLO SEAFOOD ER EN BEDRIFT BESTÅENDE AV FIRE GRÜNDERE – OPPVOKST VED HAVET – MED EN DRØM OM Å SKAPE EN FORNYBAR OG BÆREKRAFTIG NÆRING, BASERT PÅ TANG OG TARE. EN NÆRING SOM BYGGER PÅ GAMLE TRADISJONER, KOMBINERT MED NY KUNNSKAP OG TEKNOLOGI.

VI HOLDER TIL I HAVGAPET VED TOFTERØY PÅ SOTRA. HER HAR VI OPPARBEIDET OSS EN GENUIN INTERESSE AV Å FORMIDLE DE UNIKE EGENSKAPENE TANG OG TARE HAR SOM SUPERMAT OG SMAKSFORSTERKER.
VI ØNSKER Å GJØRE DENNE SPESIELLE GRØNNSAKEN TIL ET NATURLIG INNSLAG PÅ MATBORDET, OG DET VIL VI FÅ TIL VED Å TILBY SMAKFULLE PRODUKTER TIL BRUK I MATLAGING, ELLER SOM SNACKS – BÅDE PRIVAT OG I NÆRINGSVIRKSOMHET.

VI HAR STORT FOKUS PÅ Å PRODUSERE PÅ ET BÆREKRAFTIG VIS. VI HØSTER VILTVOKSENDE TANG OG TARE FOR HÅND – FRA HOLMER OG SKJÆR. PROSESSEN FOREGÅR ALLTID PÅ ULIKE BELIGGENHETER, SLIK AT VI IKKE HINDRER TILBAKEVEKSTEN AV PLANTENE. DERETTER TØRKER VI PLANTENE I EGENUTVIKLEDE TØRKEROM – BYGGET INNENFOR RAMMENE AV TRADISJONELLE NAUST.

HØSTEOMRÅDENE VÅRE BEFINNER SEG I HAVGAPET VED TEKSLOFYRET, VEST FOR TOFTERØY PÅ SOTRA. MED PERFEKTE STRØMFORHOLD, REN OG KLAR SJØ MED HØYT NÆRINGSINNHOLD – UTEN FISKEOPPDRETT ELLER ANDRE FORURENSENDE ELEMENTER – ER DET OPTIMALE VEKSTVILKÅR FOR PLANTENE. DETTE GJØR AT VI KAN HØSTE TANG OG TARE AV DEN ALLER YPPERSTE KVALITET.

DER ATLANTERHAVET MØTER NORDSJØEN, OG LANGS KYSTEN VÅR, HAR VÅRE FORFEDRE LIVNÆRT SEG AV HAVET I TUSENER AV ÅR. TANG OG TARE VAR, FØR I TIDEN, EN LIVSVIKTIG KILDE TIL VITAMINER, MINERALER, KALSIUM OG JOD. SENERE BLE DET BRUKT MEST SOM FÔR TIL HUSDYR, ELLER GJØDSEL TIL MARKEN.
I DAG ER TANG OG TARE EN UNDERUTNYTTET OG TIL DELS GLEMT NATURRESSURS. DENNE SPESIELT NÆRINGSRIKE GRØNNSAKEN FRA HAVET, SORTERES I DAG UNDER KATEGORIEN SUPERMAT – SAMTIDIG SOM DET ER SOM EN DELIKATESSE Å REGNE – TILBEREDT PÅ RIKTIG MÅTE.

VI ØNSKER Å NÅ UT TIL FLEST MULIG MED KUNNSKAP OM DETTE NÆRINGSRIKE OG RENE NATURPRODUKTET, SLIK AT DET IGJEN KAN BLI EN DEL AV KOSTHOLDET TIL FOLK FLEST.

HAR DU SPØRSMÅL, ELLER USIKKER PÅ BRUK AV TANG OG TARE I MATEN?
IKKE NØL MED Å SEND OSS EN MAIL PÅ INFO@TEKSLOSEAFOOD.NO

image

OSS I TEKSLO SEAFOOD

CEO

Runar Trellevik

COO

Robert Trellevik

Adresse

Tofterøyvegen 453

5379 Steinsland

FØLG OSS